Zobacz najnowszeinformacje

Aktualności

Restauracja

Wrocław to kraina różnorodnych kultur kulinarnych, gdzie wzajemnie przenikają się tradycja z nowoczesnością.

Zapraszamy do restauracji w Hotelu HP Park Plaza i zapoznania się z nowoczesną wrocławską sztuką kulinarną. Szef Kuchni – Zbigniew Koźlik zmienia i urozmaica wrocławską kuchnię, oferując prekursorskie menu, dbając przy tym o podniebienie każdego Gościa.

Hotelowy cukiernik przygotowuje fantazyjne desery i torty.

Zapewniamy organizację przyjęć - uroczystych kolacji, bankietów, imprez plenerowych oraz cateringów.

Wierzymy, że niepowtarzalne doznania smakowe przyciągną Państwa do naszej restauracji jeszcze niejeden raz.

Zapraszamy serdecznie!

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij